Porinaporukoiden taustalla

Porinaporukka-toiminnan kehittämisestä vastaa Suomen Asumisen Apu ry:n Parempaa elämää lähitoiminnalla -hanke. Toimintaa kehitetään yhteistyössä lähiyhteisöjen asukkaiden, Espoon kaupungin, järjestöjen, seurakunnan ja muiden alueen toimijoiden kanssa. Käynnistämme uusia ryhmiä toiveiden mukaan, ja avustamme tilojen löytämisessä sekä toiminnasta tiedottamisessa. Lisäksi vapaaehtoiset Porinaporukka-luotsit saavat meiltä perehdytystä, tukea, tarvittaessa koulutusta ja oman yhteisön.

Hanke on osa Ikäinstituutin ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton (Valli ry) koordinoimaa ja STEA:n rahoittamaa Elämänote-avustusohjelmaa. Ohjelmassa on vuosina 2018–2021 mukana 20 hanketta ympäri Suomen. Sen tarkoituksena on tukea haasteellisissa elämäntilanteissa olevien ikäihmisten kotona asumista ja lisätä heidän osallisuuttaan.

Hankkeen uusimmat kuulumiset löydät verkostoviestistä. Jos haluat sen aina tuoreeltaan sähköpostiisi, laita viestiä. Vastaamme muutenkin mielellämme kaikkiin mieleesi juolahtaneisiin kysymyksiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Milla Koski, 046 921 7738
Laura Annila, 050 4700 374
porinaporukka(at)asumisenapu.fi

Kaksi naista katsoo kameraan hymyillen.